Снимка БулфотоПазаруването на дрехи втора ръка излиза двойно по-скъпо, ако е направено

...
Снимка БулфотоПазаруването на дрехи втора ръка излиза двойно по-скъпо, ако е направено
Коментари Харесай

Стара дреха в нета двойно по-скъпа от дрипшопа

Снимка Булфото

Пазаруването на дрехи втора ръка излиза двойно по-скъпо, в случай че е направено онлайн.

Оскъпяването се получава от доставката, за която клиентът би трябвало да заплати 4 лева от горната страна, а това може да излезе по-скъпо и от самата покупка, оповестява „ Монитор “ .

Цените в дрипшоповете са разнообразни, като в някои от тях са закрепени, други пък зарибяват клиенти с „ топ цени за един ден “ които се трансформират непрекъснато.

В един от столичните магазини да вземем за пример може да се закупи блуза с дълъг ръкав за 4.95 лева, както и пълен суичър на същата цена. Зимните якета, които се купуват на кг в навечерието на идната зима, костват сред 20 и 40 лева Ризите също излизат на ниска цена - от 4 до 9 лева съгласно качеството. Ако ги закупи от магазин, потребителят рядко ще заплати повече от 20-25 лева за дънки втора ръка. Онлайн обаче марковите панталони могат да стигнат и 121 лева даже след понижение, без да се брои цената за доставка, която е 3.80 лева до офис на куриерската компания.

Суичер, който в магазина коства 5 лева, онлайн излиза сред 50 и 60 лева Блузите също рядко костват под 23-24 лева, а пуловерите, за които другояче бихме дали не повече от 20 лева, също могат да стигнат стотачка, в случай че ги купим онлайн.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР